Kom i sommerform med personlig trening i gruppe

Ønsker du å stråle som en sol i sommer med overskudd, bedre kroppsholdning, råere styrke og utholdenhet? Få resultater med variert personlig trening i gruppe. cropped-dsc_0401_fotor21.jpg Sommeren er rett rundt hjørnet, og hva føles vel ikke bedre enn å være opplagt, energisk og i god fysisk form. Tirsdag 13. mai klokken 19.00 drar jeg i gang en ny runde med effektiv, variert og morsom personlig trening i gruppe i Oslos deiligste grønne lunge: St. Hanshaugparken. Gjennom åtte uker vil vi trene en balansert kombinasjon av funksjonell styrke, utholdenhet og koordinasjon, både med og uten utstyr. Øktene vil ha sine egne temaer – som blant annet crossfit-metoder, intervaller, sirkeltrening – noe som vil gi variasjon og innslag av overraskelser.

Min intensjon er å levere et fyrverkeri av en treningsøkt hver eneste tirsdag, og hjelpe deltagerne til å sprenge egne grenser og tre ut av komfortsonen. Det skal være hardt og tøft, men samtidig sosialt og lystbetont. Mitt mål er å motivere og veilede slik at du føler mestring og kjenner godfølelsen bruse i kroppen etter hver økt, og at du skal kunne gå inn i sommerperioden med en kropp som stråler både utvendig og innvendig!

  • Oppstart: 13. mai
  • Tid: Tirsdager fra kl. 19.00-20.00
  • Sted: St. Hanshaugparken
  • Varighet: Åtte uker + en overraskelsesøkt
  • Pris: 1600,- kr
  • Påmelding: Fyll ut skjema under eller send mail med navn, adresse og mobilnummer til asbjorn_moe@hotmail.com (OBS: påmelding er bindende – totalt 15 plasser)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.