Tilbud og tjenester

strikk

Personlig trening: Et treningsprogram skreddersydd etter kundens ønsker og mål. Denne tjenesten legger også opp til kostholdsveiledning og fysiske tester før-, under- og etter treningsperioden for å kontrollere progresjon. 10 timer eller mer anbefales for å nå målsettingene.

Semi-privat trening: Et treningsprogram tilrettelagt for tre til fem personer. Denne tjenesten legger også opp til individuell kostholdsveiledning og fysiske tester før-, under- og etter treningsperioden. Perfekt for de som liker å trene sammen med andre. Også her anbefales det minimum 10 timer.

Bootcamp: Trening i parken for grupper på mellom åtte og 15 personer. Utmerket for vennegjenger, bedrifter eller de som ønsker å trene sammen med andre ute i frisk luft eller inne på Bislett Stadion. Bootcamp-programmene stekker seg vanligvis minimum over 10 timer, men dette kan reguleres etter gruppens ønsker.

Bedrift: Gruppetrening utendørs eller i bedriftens lokaler. Målet er å tilby trening av høy kvalitet som kan være med på å senke sykefraværet og ha en positiv effekt på arbeidsmiljøet.

Treningsprogram: Et treningsprogram tilpasset til kundens ønsker og mål. Veiledning og oppfølging hver uke.

Online kostholdsrådgivning: Kostholdsplan tilpasset til kundens ønsker og mål. Tett veiledning og oppfølging av kunden hver uke, for å sikre best mulig resultater.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.